Usluge

Kompletna organizacija, inženjering, projektovanje i konsalting u izvođenju svih vrsta elektro radova. Osnovna ideja našeg biznisa je bezbednost, kvalitet završenog posla i profit za sve naše partnere.

Snaga koja traje

Energija je svuda oko nas i ona je neizostavni deo naše svakodnevnice i bez nje je teško zamisliti savremen način života. Mi je čuvamo i brinemo o njoj za buduća pokolenja.

Ušteda električne energije u javnom osvetljenju

Firma Elektro Energy d.o.o. zajedno sa Elektrotehničkim fakultetom iz Beograda i partnerskim firmama već nekoliko godina intezivno radi na implementaciji uređaja za centralnu, kontinualnu regulaciju svetlosnog fluksa u Srbiji i regionu. Komercijalni naziv uređaja je M-BOX lighting control device.

M-BOX lighting control device je elektronski upravljan naponski regulator koji ima mogućnost regulacije izlaznog napona u opsegu 230V do 170V u 4 programa rada. Regulisanje napona radi uštede energije primenjuje se u kasnijim noćnim satima kada, najčešće zbog značajnog smanjenja gustine saobraćaja, nije neophodan maksimalni nivo osvetljenosti.

Činjenica da jedini u Srbiji imamo ozbiljnu referencu iz oblasti uštede električne energije u javnom osvetljenju primenom uređaja za regulaciju svetlosnog fluksa govori sama za sebe. U download sekciji možete pronaći dodatne informacije vezano za ovaj uređaj.

Visokonaponska postrojenja i trafostanice

• Kompletna organizacija, inženjering, projektovanje i konsalting u izvođenju svih vrsta radova:
- u trafostanicama 400/X, 220/X, 110/X
- u srednjenaponskim ćelijama 35/X, 20/X
- u uvođenju daljinskog upravljanja u hidroelektranama

• Poslovi na održavanju srednjenaponske i visokonaponske opreme (prekidača, rastavljača, strujnih i naponskih transformatora, odvodnika prenapona, energetskih transformatora), uključujući i nabavku i/ili izradu rezervnih delova.

• Montaža, ispitivanje i puštanje u rad SF6 prekidača

• Remont i montaža, ispitivanje i puštanje u rad energetskih transformatora

• Montaža i puštanje u rad kompenzacije reaktivne energije

• Montaža 6kV, 10kV, 20kV i 35kV ćelija raznih proizvođača

Šemiranje ormana i elektromontažni radovi

• Projektovanje i šemiranje ormana zaštite

• Projektovanje i šemiranje ormana invertora i ispravljača

• Projektovanje i izrada svih ormana niskog napona

• Izrada ormana 0,4kV za potrebe raznih potrošača.

Projektovanje

Firma Elektro Energy d.o.o. je osposobljena za izradu projektne dokumentacije od 0,4kV pa čak do 400kV i to pre svega trafostanica i razvodnih postrojenja, svih ormana (ormana zaštite, glavnih razvoda DC i AC, podrazvoda ...), osvetljenja i električnih instalacija niskog napona.

Trgovina

U okviru projekata koje vodimo, u mogućnosti smo da isporučimo svu neophodnu opremu u saradnji sa svetskim renomiranim proizvođačima elektro opreme (Eaton, Siemens ...).

U oblasti osvetljenja veoma dobru saradnju smo ostvarili sa jednim od najvećih svetskih proizvođača svetiljki, firmom Minel Schreder.

Sertifikati i licence

Enviromental System Registration Certificate.

Ocupational Healthy & Safety Registration Certificate

Quality System Registration Certificate

Pogledajte našu kompletnu referentnu listu klijenata Referenc lista